2014. január 11., szombat

Hotel de Paris - a kezdetek

Hahi!

Hűha! Most írom negyedszerre, hogy szeretettel köszöntök mindenkit a legújabb blogomon. Ez sajnos azzal a rossz hírrel jár, hogy egy másik blogomat, a Raina Diariest szüneteltetnem kell, de azt hiszem most nem vagyok képes tovább írni azt a történetet. Viszont ennek a megírását alig várom! :) 

Nos, hogy mindenki kedvet kapjon történet olvasáshoz, itt egy kis ízelítő! 

Dana Trinian – alias Dana-Rose Delancie – ahogy a gúnyneve is mutatja, olyan lány, aki beillene a St. Trinians botrányos társagába. Azonban a lányiskola helyett Párizsba készül távoli valakije hoteljébe, ami, akárhogy vesszük, hatalmas. Dana, aki arról híres, hogy abszolút nem visszafogott, rossz néven veszi, mikor a hatodnénikéje egy szobába rakja a tetőtéren a furcsácska és szerény Nickki-vel, aki azonban mégis megtalálja a közös hangot a vadóc Danával.
Egy tökéletes liba, egy visszahúzódó szerencsétlen, egy vadidegen rokon, egy kőgazdag keresztanya, távoli rokonok, álmodozó írólány és egy nem épp százas oktató. Ez mind a gyönyörű és Roxfort-stílusú párizsi hotelben!
Valamilyen szinten mindenkinek valóra válik az álma. De mi lesz a természetellenes francia vakáció vége? Trinian kontra Párizs. A menet elkezdődött!

Iratkozzatok fel, írjatok, pipáljatok... Minden megköszönök! <3 

xoxo

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése